vrijdag 22 oktober 2021

We zijn verhuisd!

View this email in your browser
Intro in Situ Nieuwsbrief *nws2021004

We zijn verhuisd! 


Per 1 september zijn we gevestigd in de theaterzaal en foyer van de AINSI! Theater aan het Vrijthof verlaat deze locatie, Intro in Situ gaat deze prachtige plek bewonen. De ruimte die in de afgelopen 15 jaar is ontwikkeld door Theater aan het Vrijthof gaat gebruikt worden als concertzaal, ontmoetingsplek en laboratorium voor nieuwe muziek. Intro ontwikkelt met steun van Gemeente Maastricht een plan voor duurzame exploitatie en zal deze eind 2022 presenteren. Zoals we de processen van onze makers laten zien, zullen we ook dit proces zoveel mogelijk documenteren en delen. Dus houd onze socials, website en nieuwsbrief in de gaten.

VACATURE: Voor ons nieuwe muziekhuis aan de Maas zoeken we avontuurlijke en ondernemende collega's op oproepbasis voor in de horeca. Klik hier voor de vacature! 

Concert 30-10: Todos los Fuegos el Fuego

Om te markeren dat we het proces in de AINSI starten en een eerste indruk te geven van de nieuwe ruimte presenteren we op 30 oktober een eerste bijzonder concert: Todos los Fuegos el Fuego voor 8 saxofoons van Maxim Shalygin, gespeeld door Amstel Quartet en Keuris Quartet. De première kreeg in 2019 lovende kritieken en belandde op een lijstje met de beste muziek van het jaar van NRC! Kijk voor tickets en meer informatie hier.

Nieuwe release op Intro in Situ Records*

*Orbit van Bram Stadhouders is de volgende release op Intro in Situ Records. Orbit is Bram Stadhouders' nieuwe compositie voor surround speaker systeem en surround-gitaar. Naar aanleiding van dit project maakte hij ook een album in stereo-vorm. Met behulp van synthesizers, samples en beats geeft hij verschillende sferen en stijlen weer die ook in de live surround ervaring terugkomen. Release is op 29 oktober.

Voor meer informatiee check: www.introinisitu.nl

! Voor onze nieuwsbrief lezers hebben we een exclusieve streaming link. Hier kun je het volledige album alvast luisteren voordat we deze volgende week vrijdag uitbrengen. 

Germaine Sijstermans Catalogus 2017-2020


Onze artistiek ontwikkelaar Germaine heeft haar catalogus klaar! In dit prachtige 48 pagina's tellende boekwerk vind je de partituren van haar stukken alsook mooi beeld van haar installaties. Binnenkort beschikbaar via de Intro website, voor nu alvast een voorproefje: 

Muzieklab presenteert in Cultuurhuis Heerlen: Wieke van Rosmalen en Florian Slangen


In het Muzieklab van Intro in Situ en VIA ZUID werken talentvolle componisten, geluidskunstenaars en muzikanten aan hun ontwikkeling. Op donderdag 28 oktober om 15:30 in het Cultuurhuis in Heerlen het  geven Wieke van Rosmalen en Florian Slangen een voorproefje van wat ze in de toekomst op diverse podia ten gehore hopen te brengen. Daarna gaan ze graag in gesprek met het publiek. De presentatie vormt de afsluiting van hun residentie week in het Cultuurhuis. De presentatie duurt tot ongeveer 17:00. Reserveren via: info@cultuurhuisheerlen.nl of T 045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur).
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2021 Intro in situ, All rights reserved.
U ontvangt deze maandelijks nieuwsbrief omdat u heeft aangegeven dat u graag op de hoogte blijft van onze activiteiten

Our mailing address is:
Intro in situ
Postbus 160
Maastricht, Limburg 6200AD
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten