maandag 5 september 2022

Draag bij aan het nieuwe geluid van Intro!

Beste nieuwsbrieflezer, 

Een persoonlijk berichtje deze keer, en wel om je te vertellen over een heel bijzonder project: Intro in Situ heeft een nieuw podium, op een nieuwe locatie, en dit najaar willen we onze allereerste concertserie realiseren! Voor hedendaagse (kamer)muziek en klankkunst is in Maastricht en Limburg weinig plek en daar willen wij verandering in brengen. Maar om dat te kunnen doen, hebben we jouw hulp hard nodig: https://introinsitu.creativefunding.nl/crowdfunding

"Onbekend, weldra bemind": dat is waar Intro zich al jarenlang voor inzet. Intro in Situ werd opgericht in 1984 en huisde jarenlang op de Capucijnengang in Maastricht, tot daar in 2018 het doek viel wegens bezuinigingen. In de zwervende jaren die volgden, bleven we knokken voor een eigen stek. Want als je de ontwikkeling van makers en nieuwe muziek écht een kans wilt geven, kun je niet zonder een podium. En dat is er gekomen! 

Ons nieuwe podium in AINSI is dé perfecte plek voor de presentatie van hedendaagse (kamer)muziek uitgevoerd door een mix van gerenommeerde ensembles, jong talent en Limburgse makers. Voor het komende najaar staat een prachtig programma van 20 concerten van ensembles en solisten klaar, waarin jonge makers en het avontuur veel ruimte krijgen. Reis mee door verschillende culturen en via intense verhalen door verschillende werkelijkheden.

We zijn er bijna, maar met jouw steun kunnen we deze serie écht mogelijk maken. We zijn een crowdfundingcampagne gestart (spannend!) om dit programma te realiseren: jouw gift maakt deze concertserie mogelijk: jij zorgt ervoor dat makers van nieuwe muziek na twee jaar stilstand weer gehóórd kunnen worden, op een podium dat hen daar eerlijk voor kan betalen, op een gloednieuwe locatie ín Maastricht, die op de kaart mag worden gezet! 

Help mee, kies een leuke tegenprestatie en doneer via deze link: https://introinsitu.creativefunding.nl/crowdfundingl

Alvast heel veel dank!

Hartelijke groet,
Tom Swart, directeur Intro in Situ

Doneer hier!
Facebook
Instagram
Website
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Intro in situ, All rights reserved.
U ontvangt deze maandelijks nieuwsbrief omdat u heeft aangegeven dat u graag op de hoogte blijft van onze activiteiten

Our mailing address is:
Intro in situ
Postbus 160
Maastricht, Limburg 6200AD
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten