donderdag 22 september 2022

Intro in Situ heeft nú jouw hulp nodig!

Beste Muziekliefhebber, 

Onze crowdfundingcampagne '
Draag bij aan het nieuwe geluid van Intro in Situ!' is in volle gang! We vertelden je al eerder over onze aankomende concertreeks op ons gloednieuwe podium in AINSI in Maastricht. Een concertreeks die we zonder jouw hulp niet kunnen realiseren! We staan momenteel op 39% van de €8.000 om dit mogelijk te maken. We zijn de 40 huidige donateurs daar erg dankbaar voor, maar… we zijn er dus nog niet! En jij wilt toch ook dat deze concertreeks de inluiding zal zijn van het nieuwe podium van Intro in Situ, om nieuwe muziekmakers in de spotlight te zetten? Maak jij het mogelijk?

Doneer nu!

Over de concertreeks

Tussen oktober en december 2022 reis je door verschillende culturen en via intense verhalen door verschillende werkelijkheden. Er zijn concerten van gerenommeerde ensembles zoals Ragazze Quartet en Modelo62. Er zijn concerten van aanstormende internationale talenten, zoals Schotse componiste Genevieve Murphy en Poolse componist Jerzy Bielski. En er zijn concerten van Limburgse componisten en ensembles, zoals Germaine Sijstermans en Blazersensemble Zuiderwind.

Wist je dat?
Wist je dat je bij een donatie van €65,- twee kaartjes voor een concert naar keuze ontvangt? Leuk cadeau idee; wie neem jij mee naar een Intro concert? Je maakt de concertreeks mogelijk én hebt een avontuurlijke avond uit.


Altijd al de dichterbij het proces van een artiest willen staan?  
Alléén tijdens deze crowdfundingcampagne heb je de kans om bij een soundcheck aanwezig te zijn en daarna samen te dineren met de artiesten. Bij een donatie van €125,-  maak je de concertreeks mogelijk en ervaar je dit intieme kijkje achter de schermen, en natuurlijk het concert van die avond.


Naar een concert ga je ook niet alleen…
Heb je al gedoneerd? Dank je wel hiervoor! Wil je zorgen dat dit project er komt maar heb je zelf de middelen niet? We hebben elke muziekliefhebber in Maastricht nodig om ons nieuwe podium te kunnen lanceren; Nieuw talent verdient een podium en er is niks zo fijn als een concert bijwonen van één van jouw favoriete componisten en ensembles. Wil je ons helpen door ook deze campagne te delen met je vrienden, familie en kennissen? Een concert bezoek je toch ook niet alleen? Delen kan heel makkelijk, via bijvoorbeeld Whatsapp.


Laten we samen naar de 100% gaan, jouw hulp is nu harder nodig dan ooit. 

Doneer nu!

Tot bij de concertreeks! En alvast heel veel dank! 


Hartelijke groet, 
Tom Swart 
Directeur Intro in Situ

TIP! Heb jij binnenkort een gelegenheid die gevierd mag worden en heb je een groot hart voor Intro in Situ? Bij een donatie van €500,- kan je samen met 19 vrienden, familieleden of collega's genieten van een exclusief Gulpener Biercollege en na afloop een concert naar keuze bezoeken. Dit wil je niet missen!
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2022 Intro in situ, All rights reserved.
U ontvangt deze maandelijks nieuwsbrief omdat u heeft aangegeven dat u graag op de hoogte blijft van onze activiteiten

Our mailing address is:
Intro in situ
Postbus 160
Maastricht, Limburg 6200AD
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten