donderdag 21 december 2023

Announcenement! 2024 wordt een bijzonder jaar voor Intro!

Intro in Situ viert haar verjaardag en bedankt Armand Wachelder!

Verheugd het nieuwe jaar in!

Intro in Situ viert in 2024 haar 40e verjaardag! We hebben veel extra's voor u, dus houdt onze website in de gaten die nu ook een Engelse versie heeft!

Ook nemen we afscheid van Armand Wachelder die onder andere onze bar en keuken runde.

We kijken terug op twee enerverende jaren met Armand!  


Na 26 maanden trouwe dienst zit de rit van Armand Wachelder bij Intro in Situ erop. Na het beheer van de eerste verdieping bij de AINSI enige tijd op ons te hebben genomen, hebben we het stokje overgedragen aan Theater aan het Vrijthof. Dat betekent ook dat we de bar niet meer uitbaten of de keuken beheren. Daarmee gaat Armand elders een nieuw avontuur aan.


Armand heeft met zijn enorme steun Intro in Situ door de coronaperiode heen geloodst. Niet alleen draaide hij de bar en kookte hij heerlijk voor onze artiesten, ook regelde hij het verhuur van de ruimte en hielp hij met boekhouden. Bovenal is hij een leuke, gezellige collega die met zijn gastvrijheid een goede sfeer wist neer te zetten. Bedankt Armand, en veel succes met je nieuwe avontuur!

HOERA! 40 JAAR INTRO!


Op 6 oktober 2024 vieren wij ons 40-jarig bestaan. Daarom pakken we volgend jaar extra uit.

Zoals u van ons gewend bent lopen er concertseries tussen maart en juni en tussen september en december. Om stil te staan bij ons lange bestaan organiseert Intro in Situ dit robijnen jubileumjaar ook talloze andere activiteiten. We gaan onder meer de straat op, het veld in en de Maas langs. Stilstaan bij veertig mooie jaren doen we niet alleen. We geven workshops en vieren op 15 juni de Dag van de Componist. We gaan op bezoek bij andere organisaties en zijn door de hele provincie Limburg en daarbuiten te zien.  

Ook kijken we verheugd vooruit. We experimenteren, ontwikkelen en veranderen. Met een fris gevoel gaan we de komende 40 jaar tegemoet. Heb jij ideeën voor Intro of misschien bijzondere verhalen over ons verleden? Laat het ons weten via de website


In februari lanceren we het jubileumprogramma! Wilt u helpen met organiseren? neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten