woensdag 21 februari 2024

Van alles nieuw bij Intro!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal; nieuwe voorzitter en nieuw programma bij Intro in Situ!

Van alles nieuw bij Intro!

Zaterdag 16 maart trappen we een nieuw seizoen af met Khassage en Mike Kramer in de AINSI. Check het nieuwe programma hier.


We hebben een nieuw YouTube-kanaal! We posten oude en recente voorstellingen onder de noemer Live Archives.


Stichting Intro in Situ heeft een nieuwe voorzitter! Chris Janssen zal de komende jaren het bestuur versterken.  





Nieuw programma


In maart staat ook weer een gloednieuw programma klaar met modulaire synthesizers van Khassage, ambient techno van Mike Kramer, folkmuziek van Seamus Cater & Fredrik Rasten, grensverleggende pop van SMASH.duo, en internationale composities door het vertrouwde CoMAMaastricht Ensemble & Kamerkoor Maastricht! Koop je tickets hier!



YouTube-account  


Abonneer je nu op ons nieuw YouTube-kanaal. Vind hier iedere maand nieuwe posts met oude en recente opvoeringen. Na het plaatsvinden van een concert zal het een week later al te zien zijn op ons kanaal. Check hier al het optreden van airkeychains op 16 december 2023. Enjoy!

airkeychains: Intro in Situ Live Archives

Nieuwe voorzitter


Stichting Intro in Situ heeft een nieuwe voorzitter. Chris Janssen zal het bestuur de komende jaren voorzitten. Met zijn gedegen ervaring en bestuurlijke kwaliteiten zijn we erg blij met zijn komst!

Chris Janssen: "In de komende periode gaan we met Intro stevig door op de ingeslagen weg; hedendaagse muziek, makers en liefhebbers nieuwe ervaringen bieden."


Jubileum!  


Intro in Situ hoort bij Maastricht en Maastricht hoort bij Intro in Situ – op 6 oktober al 40 jaar! Om stil te staan bij dit robijnen jubileumjaar presenteert Intro in 2024 bijzondere projecten. We gaan onder meer de straat op, het veld in, de Maas langs. We geven workshops en vieren op zaterdag 15 juni de nationale Dag van de Componist. Op 6 oktober om 16 uur is het exact veertig jaar geleden dat het eerste Intro-concert van Gijsbrecht van Aemstel Kwartet plaatsvond. Dat vieren we in ons jubileumweekend op 5 en 6 oktober.

Lees alles over ons programma in deze folder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten