vrijdag 10 mei 2024

Muzikanten gezocht voor een geweldige ervaring!

Oproep voor muzikanten

MUZIKANTEN MELD U! OPROEP VOOR FANTASTISCHE VOORSTELLING ELDORADO!


De muziektheatervoorstelling Eldorado, die zal spelen tijdens Cultura Nova 2024, zoekt muzikanten van alle niveau's! Wil jij deel uitmaken van een grote productie als deze? Meld je snel aan via publiciteit@introinsitu.nl!

'Eldorado' is een groot opgezette muziektheaterproductie over het veranderende leven op het Limburgse platteland; over de problemen van de boeren, over de leegstand die oprukt en de gevaren die daardoor ontstaan. In het stuk zien we de crimineel, de boer, zijn familie en de overheid, met als special guest de burgemeester van Gemeente Voerendaal. De voorstelling laat op lichtvoetige wijze zien hoe de onder- en bovenwereld verweven raken en hoe dicht ondermijning ons allen op de huid zit. De grote vraag is: in wat voor wereld/Limburg willen wij leven?


Bij deelname repeteer je 4 dagen plus een generale repetitie op 31 augustus. De voorstelling zullen in de avonden van 1 tot en met 4 september plaatsvinden. Tijdens deze dagen wordt er gezorgd voor lunch en heel veel gezelligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten