woensdag 19 juni 2024

vrijdag 21 juni opening pop-up Heerlen; terugblik Dag van de Componist

Wijd met ons de nieuwe pop-up space van Heerlen in!

GET READY FOR TAKE-OFF #1: ZOEF MASHALDINA

Op vrijdag 21 juni 2024 doet beeldend kunstenaar Zoef Mashaldina een performance ter opening van Intro's pop-up space in Heerlen. Om 20:30 wijdt ze onze nieuwe pop-space in Heerlen in met een ritualistische performance. Het publiek wordt meegenomen naar andere werelden tussen realiteit en fictie, tussen heden, toekomst en verleden, in een trance-achtige staat. Door het delen van een ritueel wil Zoef een moment van verbondenheid en loskoppeling creƫren dat zich afspeelt binnen het complexe netwerk dat de huidige samenleving is.

RECAP DAG VAN DE COMPONIST

Het was weer een fantastisch feest zaterdag. De derde editie van de Dag van de Componist was zeker een succes! Jong, oud, amateur en professioneel kwamen bij elkaar om hedendaagse muziek en klankkunst te vieren. En hoe! Check een uitgebreide sfeerimpressie hier.

EERSTE PERFORMANCE STADSCOMPONIST HEERLEN MISS MILIVOLT

Op 4 september om 19:00 verzorgt Angela de Weijer, ook wel Miss Milivolt, haar eerste performance als stadscomponist van Heerlen. Locatie: Akerstraat 15. Deze ruimte richt Intro speciaal in voor Cultura Nova. Na afloop van de performance vindt er een Q&A plaats met Miss Milivolt over haar praktijk en haar plannen als stadscomponist.

MUZIKANTEN GEZOCHT VOOR ELDORADO!

De fantastisch leuke en bijzondere muziektheatervoorstelling Eldorado zoekt muzikanten van alle niveau's. Ben jij muzikant? Of zit je bijvoorbeeld bij een orkest en heb je interesse in het meespelen in een grote productie? Meld je snel aan via publiciteit@introinsitu.nl.


'Eldorado' is een groot opgezette muziektheaterproductie over het veranderende leven op het Limburgse platteland; over de problemen van de boeren, over de leegstand die oprukt en de gevaren die daardoor ontstaan. In het stuk zien we de crimineel, de boer, zijn familie en de overheid, met als special guest de burgemeester van Gemeente Voerendaal. De voorstelling laat op lichtvoetige wijze zien hoe de onder- en bovenwereld verweven raken en hoe dicht ondermijning ons allen op de huid zit. De grote vraag is: in wat voor wereld/Limburg willen wij leven?

Alle bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van het veertigjarig jubileum van Intro in Situ. Meer weten over ons jubileumprogramma? Check introinsitu.nl/40-jaar-intro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten