donderdag 29 augustus 2024

Jubileumnieuwsbrief: Cultura Nova

Het jubileum is losgebarsten!

Het Jubileumprogramma is van start en in volle gang. Bijna iedere week vinden er bijzondere activiteiten plaats. Daarom zult u wat meer nieuwsbrieven ontvangen dan u van ons gewend bent!


DOWNLOAD DE FESTIVALPOSTER MET JUBILEUMPROGAMMA.

Veel te ervaren bij Cultura Nova!

We zijn van de partij bij Cultura Nova in Heerlen! En hoe! In Akerstraat 15 hebben we een installatie van Myubio en gloednieuwe shows van Sachit Ajmani, Laura Nygren en Miss Milivolt! En dat niet alleen: we zijn initiatiefnemer en coproducent van de grote muziektheatervoorstelling Eldorado (1 t/m 4 september) op Hoeve Cortenbach in Voerendaal. (Tickets voor een aantal data zijn nog verkrijgbaar! Bekijk het volledige programma tijdens Cultura Nova hier!

Akerstraat 15

Groots muziektheater over ondermijning

Eldorado is een groot opgezette muziektheaterproductie over het veranderende leven op het Limburgse platteland; over de problemen van de boeren, over de leegstand die oprukt en de gevaren die daardoor ontstaan. In het stuk zien we de crimineel, de boer, zijn familie en de overheid, met als special guest de burgemeester van Gemeente Voerendaal. De voorstelling laat op lichtvoetige wijze zien hoe de onder- en bovenwereld verweven raken en hoe dicht ondermijning ons allen op de huid zit. De grote vraag is: in wat voor wereld/Limburg willen wij leven?

Tickets hier!

data:

1 september 20:30 (première)

2 september 20:30

3 september 20:30

4 september 20:30

Save the date!

Vier met ons de 40e verjaardag! We zijn de oudste hedendaagse muziekinstelling van het land!

5 en 6 oktober vieren we ons jubileum met tal van activiteiten.

Een klankkunstwerk in de Sint Servaas Basiliek, een optreden in de fietsenstalling van station Maastricht, een gigantische orgelbol op het Vrijthof. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van het veertigjarig jubileum van Intro in Situ. Meer weten over ons jubileumprogramma? Check introinsitu.nl/40-jaar-intro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten