donderdag 15 augustus 2024

Jubileumnieuwsbrief: Welk bijzonder programma kom jij bijwonen?

Het jubileum is losgebarsten!

Het Jubileumprogramma is van start en in volle gang. Bijna iedere week vinden er bijzondere activiteiten plaats. Daarom zult u wat meer nieuwsbrieven ontvangen dan u van ons gewend bent!


DOWNLOAD DE FESTIVALPOSTER MET JUBILEUMPROGAMMA.

GET READY FOR TAKE-OFF #3: Audio Play

vrijdag 16 augustus zijn we in Outpoet met een performance genaamd Audio Play.

Audio Play is een stuk dat is ontstaan ​​tijdens een gezamenlijke inspanning van artiesten die deelnamen aan Muzieklab-experimenten. Sluit je aan bij Koen de Witte, Nader Adabnejad, Julia Warren en speciale gast Jeske de Haart in hun experimentele radiosessie die door het menselijk lichaam reist, terwijl ze loops, improvisatie, tekst, speelsheid en soundscapes verkennen.

LET OP: Locatie — Outpoet, Oude Veemarktstraat 2-10, Heerlen, starttijd 20.30

GET READY FOR TAKE-OFF #4: Luca Soudant

vrijdag 23 augustus zijn we gewoon weer te vinden in onze pop-up (Pancratiusstraat 48). Luca Soudant geeft een lezing-performance om 20.30.

Deze lezing-performance reflecteert op de ontwikkelingen binnen Luca Soudants PhD project. Luca bestudeert de relatie tussen geluid, gender, macht en sociale structuren in verstrengelingen van het menselijke en niet-menselijke.

Save the date!

Vier met ons de 40e verjaardag! We zijn de oudste hedendaagse muziekinstelling van het land!

5 en 6 oktober vieren we ons jubileum met tal van activiteiten.

Een klankkunstwerk in de Sint Servaas Basiliek, een optreden in de fietsenstalling van station Maastricht, een gigantische orgelbol op het Vrijthof. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Cultura Nova

We zijn van de partij bij Cultura Nova in Heerlen! En hoe! In Akerstraat 15 hebben we een installatie en gloednieuwe shows van Sachit Ajmani, Laura Nygren en Miss Milivolt! En dat niet eens alleen: we zijn initiatiefnemer en coproducent van de grote muziektheatervoorstelling Eldorado!

Bekijk het programma hier!

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van het veertigjarig jubileum van Intro in Situ. Meer weten over ons jubileumprogramma? Check introinsitu.nl/40-jaar-intro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten