woensdag 9 oktober 2024

Bekijk de video van hét bijzondere moment!

Terugblik en vooruitblik

Bekijk le moment suprème!

Wat een weekend was het!

Intro heeft een bijzonder weekend achter de rug

Ons 40 jarig jubileum werd op zondag 6 oktober exact om 16u ingeluid door burgemeester van Maastricht Wim Hillenaar en verguld met het spelen van de installatie Deflection van Paul Devens. Bekijk de video van het moment hier.

Het hele weekend speelden Mathijs Leeuwis samen met Rianne Wilbers en Theo Decloedt in de fietsenstalling van station Maastricht. Kaspar König verwelkomde een groot aantal mensen in zijn orgelbol C19 op het Vrijthof.

Get Ready For Take Off (11 oktober)

Platypi

Nu kijken we uit naar komende vrijdag! In onze pop-up 'Sporthuis Intro' in Heerlen speelt Platypi live om 20:30!


Ook dit weekend: klarinetworkshop op 13 oktober!

Ben jij een (Bas)klarinettist? Meld je nu aan voor een workshop van toonaangevende experts!

In aanloop naar het concert op 19 oktober van basklarinettiste Fie Schouten en percussioniste Sofia Borges organiseert Intro in Situ op zondag 13 oktober 2024 een middag vol inspirerende (bas)klarinetworkshops o.l.v. docenten Fie Schouten, Stephan Vermeersch en Germaine Sijstermans. Deze workshops staan open voor iedereen: van beginners tot professionals van alle leeftijden en genres. Ook saxofonisten die hun basklarinetvaardigheden willen aanscherpen, zijn van harte welkom! 😊 En het handige is: je hoeft geen stukken voor te bereiden! De workshops worden afgestemd op jullie wensen en interesses. Geef in het aanmeldformulier aan welke onderwerpen jij graag behandeld ziet.


Meld je hier aan!


Mis deze unieke kans niet om je muzikale horizon te verbreden en je klarinetvaardigheden te verfijnen onder begeleiding van deze topdocenten! Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Banka Studios Maastricht!

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel geweest van het veertigjarig jubileum van Intro in Situ. Meer weten over ons afgelopen jubileumprogramma? Check introinsitu.nl/40-jaar-intro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten