woensdag 1 mei 2024

Filosofeer en experimenteer met Intro mee!

Filosofie, talent en experiment bij Intro deze week

FILOSOFIE EN MUZIEK IN ÉÉN!

LUC EX' THE PHILOSOPHER ZATERDAG IN CONCERT!


Bekend van de legendarische punkband The Ex, strijkt Luc Ex (bas/samples) neer in Maastricht als 'The Philosopher'! Hoe zet je een actuele vraag of statement om in muziek? Met die vraag creëert hij bijzondere muziek rondom filosofische-, maatschappelijke- of existentiële vragen. Samen met Hanne de Backer (bariton saxofoon), Isabelle Duthoit (stem/klarinet), Marta Warelis (piano/keyboard) en Raphaël Vanoli (gitaar/elektronica) weet hij een unieke klankwereld tot stand te brengen.


KOOP JE TICKETS HIER


Start: 4 mei 20:30

Locatie: AINSI, Lage Kanaaldijk 113B

MUZIEKLAB 2024 I.S.M VIAZUID IS VAN START GEGAAN!

Muzieklab is een residentie van twee weekends en twee werkweken voor vier makende kunstenaars/muzikanten, vertrekkend vanuit muzikaliteit en performativiteit. Tijdens de residentie in een nieuw aangekocht pand van Elisabeth Strouven Fonds in de Rink inspireren ze elkaar en creëren ze samen. De nadruk ligt op het creatieve proces en het experiment. Deelnemers werken samen vanuit hun eigen expertise en kunde, ze leren elkaars taal en creatieve systemen kennen, leren te kijken en luisteren, samenwerken en combineren over discipline-grenzen heen.


De deelnemers van Muzieklab 2024 zijn; Wieke van Rosmalen, Koen de Witte, Julia Warren en Nader Adabnejad.


Er worden tussentijds inspiratiesessies georganiseerd en ter afsluiting wordt een openbare presentatie gegeven, tijdens de Sneak Peek in Toon Hermans Theater Sittard op 16 mei en op 17 mei in de Rink aan de Zoetmanstraat 75 te Maastricht.

BEKIJK ONS VOLLEDIGE PROGRAMMA OP INTROINSITU.NL/AGENDA



HIGHLIGHT: De Dag van de Componist komt steeds dichterbij! Save the date 15 juni!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten